Bieren

De Bieren van Torens

De bieren van Torens zijn gebrouwen uit plezier, nieuwsgierigheid en zin in eenvoud. Tikkeltje eigenwijs en op zichzelf maar eenmaal binnen ontwapenend als de stad Tilburg zelf.

TWEELING
Een dubbel van 7.0%. Diep donker, vol rond, licht droppig door de verschillende soorten gebrande mout en heeft een bittere afdronk.

WAPEN
Een tripel van 8.2%. Een toegankelijk koperblond bier dat niet overdreven bitter is maar dat juist de balans zoekt met het zoet en het afrond met een licht bloemige afdronk.
BONTE KRAAI
Een quadruppel van 10.5%. Een winterbier dat je jaren kunt bewaren als je er af kunt blijven. Donker, stevig, vol rond met tonen van koffie, zoethout en vanille.
KLOEK
Een stevige blonde van 6.5%. Licht zuur met warm zoete tonen van citrus en gember. Een blond bier dat voor herhaling vatbaar blijft.
WOLK
Een volle hefeweizen. Troebel, licht zuur tarwebier gebrouwen met 50% tarwe. 5.2%, vol en toch verfrissend, zo hou je het een hele zomer vol op het terras.
DONDERWOLK
Donderwolk is volle dunkelweizen van 6.3%. Een donker troebel licht zuur en droppig tarwebier gebrouwen met 50% tarwemout. Een dunkelweizen die voor
herhaling vatbaar blijft.
WEIDEGANG
Het fruitbier van Torens. Fris, wat zoeter troebel bier gemaakt met onder anderen kersen, zwarte en blauwe bessen. 5.7% Een doordrinker voor de warme dagen.


ETIKETTEN
De vraag naar etiketten is groot en wij hebben helaas geen tijd aan al die verzoeken te voldoen. Om een etiket te bemachtigen kun je het best een flesje kopen.